Skip to main content

Συμφωνία Λουτσέσκου με Σαββίδη για επέκταση του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ

Προφορική συμφωνία Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου για επέκταση του συμβολαίου του Ρουμάνου προπονητή στον ΠΑΟΚ

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς στους φίλους του ΠΑΟΚ, καθώς Ιβάν Σαββίδης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμφώνησαν για την επέκταση του συμβολαίου του προπονητή του Δικεφάλου που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες φέρονται να συμφώνησαν για επέκταση της συνεργασίας τους. Οι λεπτομέρειες θα τακτοποιηθούν από τους αρμόδιους και το συμβόλαιο θα υπογραφεί όταν ο 54χρονος προπονητής επιστρέψει από την πατρίδα του όπου έχει ταξιδέψει για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με πληροφορίες του paok24, η συμφωνία αφορά τη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το 2027, με τα ίδια περίπου οικονομικά δεδομένα που ισχύουν στο τρέχον συμβόλαιο του Ρουμάνου προπονητή με τον ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ είναι στην ψυχή μου», είχε δηλώσει με νόημα προ ημερών ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνέντευξή του στην πατρίδα του, δείχνοντας ότι οι δύο πλευρές έχουν κοινή διάθεση να συνεχίσουν μαζί, κάτι που επιβεβαιώνεται σήμερα με τις πληροφορίες για συμφωνία που έρχονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε μια εποχή που υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα και τις πρωτιές του σε Ελλάδα και ευρωπαϊκό όμιλο, η συμφωνία για ανανέωση με τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ σκορπίζει χαμόγελα στους φίλου του Δικεφάλου του Βορρά.