Skip to main content

Επίσκεψη Ζέρβα στις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου Συνδρόμου Down

Ο υποψήφιος δήμαρχος συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, ενημερώθηκε για τις δράσεις του και ξεναγήθηκε στους χώρους.

Τις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδας στην Καλαμαριά επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Ζέρβας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Σταύρο Τσιφλίκη και με μέλη του Δ.Σ και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες αλλά κυρίως για τις ανάγκες που αυτός έχει.



Αφού ξεναγήθηκε στους χώρους των εγκαταστάσεων εξήρε το μεγάλο και σπουδαίο έργο που προσφέρει ο σύλλογος. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «οι προσπάθειες που καταβάλλονται για να στηριχθούν  τα παιδιά με σύνδρομο downείναι υπεράνθρωπες καθώς από το υπόγειο της οδού Καρνιβάλου στην Τούμπα μέχρι σήμερα όπου έχουν τη δική τους στέγη με όλα τα διαθέσιμα μέσα, κάποιοι  αγωνίστηκαν ανελλιπώς με επιμονή και υπομονή. Στόχος είναι τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες με σύνδρομο Downνα έχουν μια ισότιμη θέση στον κόσμο, χωρίς να υπόκεινται σε διακρίσεις. Πέραν την ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης του κοινού, η πρόνοια της Πολιτείας είναι απαραίτητη».