Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με αλλοδαπούς σε κατάστημα Κούρδου- Μία σύλληψη

Ένας Πακιστανός συνεπλάκη με τον Κούρδο ιδιοκτήτη του καταστήματος - Υλικές ζημιές στο μαγαζί και ελαφρά τραυματίας ο ιδιοκτήτης

Επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κατάστημα που διατηρεί Κούρδος από τη Συρία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στη 1.30 περίπου, ένας Πακιστανός συνεπλάκη με τον Κούρδο ιδιοκτήτη του καταστήματος, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στον χώρο.

Από τη συμπλοκή προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κατάστημα, επί της οδού Πτολεμαίων, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ο ιδιοκτήτης, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Για το περιστατικό, η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές, εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένα από τα δύο μέρη δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε μήνυση.

Σε δηλώσεις του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Αρμπό Ναντέ, εξήγησε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Πακιστανός που διασκέδαζε στο μαγαζί ζητούσε συνέχεια παραγγελίες τραγούδια, με αποτέλεσμα η γυναίκα του ιδιοκτήτη να του πει πως υπάρχουν και άλλοι πελάτες στο μαγαζί.

Ο Πακιστανός εκείνη την ώρα θύμωσε, έφυγε από το κατάστημα και γύρισε με άλλους 40 ομοεθνείς του στο σημείο, όπου με πέτρες και ρόπαλα έσπασαν την τζαμαρία και τραυμάτισαν ελαφρά τον ιδιόκτητη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο όπου του έγιναν έξι ράμματα στο κεφάλι.

φωτογραφία αρχείου