Skip to main content

Επιστρέφει το Family Fun Day του Make-A-Wish Ελλάδος

Προς τιμήν όλων των παιδιών που νοσούν ή νόσησαν από καρκίνο

Ακούγοντας τη λέξη «καρκίνος» το μυαλό μας αυτόματα κάνει κακούς συνειρμούς οι οποίοι συνήθως συνοδεύονται από εκφράσεις όπως το «μακριά από εμάς».

Ο Χρυσός Σεπτέμβρης, Μήνας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο Παιδικής και Εφηβικής Ηλικίας, μας υπενθυμίσει ότι ο καρκίνος στα παιδιά υπάρχει και μπορεί ανά πάσα στιγμή να «χτυπήσει» οποιαδήποτε πόρτα.

Παρότι πρόκειται για ένα σπάνιο νόσημα, το άκουσμά του είναι τρομακτικό. Με τη διαιώνιση της άγνοιας, οι ασθενείς συνεχίζουν να περιθωριοποιούνται και να στιγματίζονται. Έρευνες πλέον δείχνουν ότι η διάγνωση και η θεραπεία ενός καρκίνου σε παιδική και εφηβική ηλικία μπορεί να έχει και απώτερες συνέπειες στο σώμα, την ψυχή και την κοινωνική ένταξη των αποθεραπευμένων παιδιών. Και αυτό καθιστά το έργο του Make-A-Wish αναγκαίο, καθώς συμβάλλει καθοριστικά στην ψυχική θεραπεία και την επανένταξη στην καθημερινότητα.  

Με αφορμή τον Χρυσό Σεπτέμβρη, νεράιδες και ξωτικά ανακοινώνουν με χαρά το Family Fun Day για να προσφέρουν ατελείωτη και ανέμελη διασκέδαση χωρίς περιορισμούς, στα παιδιά ευχής, και όχι μόνο!

Στις 23 Σεπτεμβρίου, 10:00 – 17:00, χάρη στα 20α γενέθλια του Allou! Fun Park, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να διασκεδάσουν, συμβάλλοντας παράλληλα στην εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες και στην ουσιαστική αποκατάσταση της παιδικότητας τους! Το πάρκο ψυχαγωγίας που όλοι αγαπάμε, θα φιλοξενήσει με αγάπη παιδιά ευχής και οικογένειες δωρεάν, ενώ θα προσφέρει με τη μορφή δωρεάς, 1€ από κάθε πάσο παιχνιδιού που θα αγοραστεί από τους επισκέπτες.

Εξασφαλίστε το πάσο σας για μία ημέρα διασκέδασης με καλό σκοπό σήμερα στο www.makeawish.gr και ενημερωθείτε για την ενημερωτική καμπάνια του οργανισμού “Προκατειλημμένος; Όχι! Ενήμερος; Ναι!”.