Skip to main content

Επιστρέφει ο Ιντέγε, αποφασίζει για Ατρόμητο ο Ένινγκ

Ο Νιγηριανός επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του στους επιτελείς του Άρη να αγωνιστεί στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο

Ο Μπράουν Ιντέγε ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του στο Ντουμπάι, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και αναμένεται από αύριο να τεθεί στη διάθεση του Μίκαελ Ένινγκ για τις υποχρεώσεις του Άρη.

Ο Νιγηριανός επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του στους επιτελείς του Άρη να αγωνιστεί στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο για να ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Metrosport.gr, το σίγουρο είναι ότι του λείπει αγωνιστικός ρυθμός, χάνοντας όλα τα παιχνίδια μετά τον Ολυμπιακό, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων»

Πλέον την τελική απόφαση αναμένεται να πάρει ο Μίκαελ Ένινγκ με το ιατρικό τιμ της ομάδας, όπου θα τεστάρουν τον βαθμό ετοιμότητας του Ιντέγε και αναλόγως θα αποφασίσει. Οι πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή του Άρη είναι μοιρασμένες αφού η απόφαση θα παρθεί την τελευταία στιγμή.