Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021
x

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΔΑΣ

«Επιστρέφω σπίτι μου, στην εκλογική μου περιφέρεια στην Α' Θεσσαλονίκης, στην πόλη και στο χώρο που ζω, μεγάλωσα, δουλεύω», είπε χαρακτηριστικά.

Την επιστροφή του στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε σχετική του ανακοίνωση, «η συγκυρία των γεγονότων και οι περιορισμοί εκείνης της περιόδου παραμονές των εκλογών του Σεπτεμβρίου, με οδήγησαν στην εκλογική περιφέρεια της Β' Θεσσαλονίκης».

Μάλιστα επισημαίνει πως «δουλέψαμε με όλη μας τη δύναμη και ίσως είμαι από τους λίγους που επισκέφθηκαν όλα τα χωριά, οικισμούς κ.λπ της περιοχής πλην τεσσάρων που δεν πρόφτασα.  Και η παρουσία μου ήταν συνεχής και ουσιαστική ιδίως στα μεγάλα κέντρα που αντιμετώπιζαν και πολλά προβλήματα κάποια από τα οποία λύσαμε».

Σύμφωνα με τον κ. Μάρδα, «οι ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύχθηκαν εκείνη την περίοδο έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις μου αναφορικά με την μη επιστροφή μου κατά τις πρόσφατες εκλογές στην εκλογική περιφέρεια όπου ανήκα και ζω δηλαδή την Α' Θεσσαλονίκης. Αυτές οι σχέσεις λοιπόν ήταν ο κύριος παράγοντας των πρόσφατων επιλογών μου ως προς τις εθνικές εκλογές, όπου παρέμεινα στη Β΄ Θεσσαλονίκης.

Οι πολίτες της Β' Θεσσαλονίκης με τίμησαν με 10 χιλιάδες περίπου ψήφους. Δεν ήταν όμως  ικανές για την παραμονή μου στη Βουλή. Έτσι βρέθηκα πίσω στα πανεπιστημιακά έδρανα. Η εξέλιξη βέβαια αυτή εύλογα με αποδεσμεύει από τη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια.

Αφού λοιπόν προσέφερα τις υπηρεσίες μου εκεί, επιστρέφω σπίτι μου, στην εκλογική μου περιφέρεια στην Α' Θεσσαλονίκης, στην πόλη και στο χώρο που ζω, μεγάλωσα, δουλεύω, σπούδασαν τα παιδιά μου και είναι ο κοινωνικός μου κύκλος». 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ