Skip to main content

Επιστροφές γα ΠΑΟΚ ενόψει Κρήτης

Επέκταση συνεργασίας Άρη- Κούπερ μέχρι το 2011. Σε ετοιμότητα ο Ηρακλής για τον αγώνα με την Ξάνθη
Η εμφάνιση της Καβάλας θα αποτελέσει μπούσουλα για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, αυτό με τον Εργοτέλη στη Κρήτη. Ο προσεχής αντίπαλος του Δικεφάλου έχει πολλές ομοιότητες με την Καβάλα σε ποιοτικό επίπεδο, καθώς και οι δυο ομάδες αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και αποτελούν αξιόμαχο αντίπαλο για όλους τους μεγάλους, είτε αγωνίζονται στην έδρα τους είτε μακριά απ΄ αυτή.

Τα ευχάριστα για τον Φερνάντο Σάντος έρχονται από το ιατρικό δελτίο, καθώς οι Μουσλίμοβιτς, Φωτάκης και Κρέσιτς έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν τις τελευταίες μέρες και έθεσαν τους εαυτούς τους στη διάθεση του Πορτογάλου ενόψει Εργοτέλη. Η διοίκηση της κρητικής ομάδας έχει προς διάθεση των οπαδών του ΠΑΟΚ 4 χιλιάδες εισιτήρια, τα οποία θα μπορούν να προμηθεύονται από ειδικό εκδοτήριο έξω από τις εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου.
 
Κούπερ έως το καλοκαίρι του 2011

Η διοίκηση του Άρη επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ενεργοποίησε δηλαδή από πολύ νωρίς την αρχική συμφωνία που είχαν συνάψει οι δυο πλευρές. Ο Αργεντινός προπονητής μιλώντας για το θέμα της επέκτασης δεν έκρυψε ότι υπάρχει ταύτιση φιλοδοξίας με τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι του δίνουν εν λευκώ την ευχέρεια να διαχειριστεί το αγωνιστικό κομμάτι του συλλόγου.  
 
«Συνήθως σε ομάδα που αλλάζει προπονητή παρατηρείται μια καλή αρχή με κάποια θετικά αποτελέσματα, αλλά στη συνέχεια επανέρχεται η κατάσταση στην οποία βρισκόταν η ομάδα πριν. Αυτό που μου αρέσει είναι να υπάρχουν δυσκολίες στην αρχή στην προσαρμογή και μετά σιγά-σιγά να αρχίσει να παίρνει η ομάδα ανοδική πορεία. Βεβαίως τα αποτελέσματα τα θέλουμε στο άμεσο μέλλον. Ο παράγοντας υπομονή είναι σημαντικός. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει στεναχώρια στους οπαδούς του Άρη, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι χρειάζεται υπομονή, εμείς δουλεύουμε με καλό τρόπο και θα έρθουν τα αποτελέσματα», υπογράμμισε ο 54χρονος τεχνικός.

Ηρακλής: Ξάνθη, όπως Γιάννινα

Μπορεί οι διοικητικές εξελίξεις να βρίσκονται στη κορυφή της πυραμίδας των θεμάτων που απασχολούν την ομάδα του Ηρακλή, όμως και ο αγωνιστικός τομέας  είναι εξίσου σημαντικός την δεδομένη χρονική περίοδο. Η προσοχή όλων επικεντρώνεται πλέον στον αγώνα της Ξάνθης, με τους κυανόλευκους να στοχεύουν στο απόλυτο από πλευράς βαθμολογικής συγκομιδής στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μετά το επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας με τον Νικουλάε Ντίκα και ο Σερζ Ντιέ επανήλθε στις προπονήσεις για την ομάδα του Σάββα Κωφίδη.   

Τ. Πακλατζής