Skip to main content

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε, υποστήριξε ο δράστης - Δείτε βίντεο

«Η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω», φέρεται να υποστήριξε ο δράστης στις αρχές

Βίντεο στα οποία εμφανίζεται ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι κατά μια 22χρονης γυναίκας στην Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Δείτε - Επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας - Τραυματίστηκε σοβαρά

Τα βίντεο καταγράφουν τα πρώτα λεπτά μετά την επίθεση. Ο 32χρονος φαίνεται στο κέντρο του δρόμου, έχοντας σηκώσει τα χέρια και περιμένοντας να παραδοθεί στις αρχές. «Η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω», φέρεται να υποστήριξε ο δράστης στις αρχές.

Στο δεύτερο βίντεο, φαίνεται η στιγμή όπου οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τον δράστη. 

 

 

Η επίθεση κατά της νεαρής γυναίκας σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό να παραμένουν άγνωστες. Οπως έγινε γνωστό, πάντως, από την αστυνομία, το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με το skai.gr, η τραυματισμένη γυναίκα φέρει δυο πολύ βαθιά μεγάλα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη στο ύψος της καρδιάς. Τα τραύματα φαίνεται να έχουν γίνει από μεγάλο μαχαίρι.

Επί του παρόντος, η νεαρή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση καθώς έχει σπασμένο πλευρό, ρήξη διαφράγματος και τραύμα στον πνεύμονα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή πάντως, η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο ενώ έχει και επικοινωνία με το περιβάλλον.