Skip to main content

Η συνάντηση Παπαχριστόπουλου-Τσίπρα που άναψε φωτιές

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ θεωρεί ότι ο θόρυβος γύρω από το ραντεβού με τον Α. Τσίπρα είναι τεχνητός αν και παραδέχεται ότι ο Π. Καμμένος δεν το ήξερε.

Μια συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς φέρεται να ήταν η θρυαλλίδα που προκάλεσε τη σαββατιάτικη έκρηξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Συνομιλητές του Πάνου Καμμένου, σύμφωνα με το protothema.gr, λένε ότι μόλις ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έμαθε για τη μυστική συνάντηση των κυρίων Τσίπρα και Παπαχριστόπολου, θεώρησε ότι παραβιάζεται η συμφωνία που είχε κάνει με τον πρωθυπουργό να μην συμπεριληφθεί κανένα από τα πρόσωπα που είναι σήμερα βουλευτές των ΑΝΕΛ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στο «iefimerida», υπογράμμισε πως συνάντησε τον πρωθυπουργό για να του ευχηθεί αναφέροντας: «Πήγα, όπως και πολλοί άλλοι βουλευτές, να ευχηθώ καλή χρονιά στον πρωθυπουργό. Αν είναι δυνατόν. Αν ήθελα να κάνω μυστικό ραντεβού θα πήγαινα παραμονή Πρωτοχρονιάς με τριάντα ανθρώπους, αστυνομικούς, συνεργάτες κλπ μπροστά;».

Μάλιστα, ο κ. Παπαχριστόπουλος θεωρεί δε ότι ο θόρυβος γύρω από αυτό το ραντεβού είναι τεχνητός αν και παραδέχεται ότι ο Πάνος Καμμένος δεν το ήξερε. «Να ενημερώσω ότι πάω να πω χρόνια πολλά στον πρωθυπουργό; Αν είναι δυνατόν...» είπε και πρόσθεσε πως αν τον έπαιρνε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τηλέφωνο θα του έλεγε τα ίδια. Όσο για την στάση που θα τηρήσει στη Βουλή επανέλαβε: «Το έχω πει και στην ΚΟ των ΑΝΕΛ και δημόσια, κινδυνεύω να γίνω κουραστικός: Θα υπερψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσω την έδρα μου».