Skip to main content

Έρχεται για 2η χρονιά το ποδοσφαιρικό camp για κορίτσια στη Χαλκιδική

Πρόκειται για το «Elite Ladies Football Camp» που θα συγκεντρώσει στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής ακαδημίες και ομάδες ποδοσφαίρου γυναικών από την Ελλάδα.

Μια πρωτοποριακή διοργάνωση αποκλειστικά για κορίτσια, διεξάγεται για δεύτερη χρονιά στη χώρα μας. Το «Elite Ladies Football Camp» απευθύνεται σε επιλεγμένες ακαδημίες γυναικών και γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου από όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα παρευρεθούν στο «Happy Days Summer Camp» στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής (παραλία Βατοπεδίου) για 7 ημέρες το προσεχές καλοκαίρι (7-23 Ιουνίου). Πρόκειται για ένα camp σε μια κατασκήνωση, η οποία διαθέτει πλήρεις εγκαταστάσεις, πλεονέκτημα που την ξεχωρίζει και εγγυάται ατελείωτο παιχνίδι.

Το περσινό επιτυχημένο «Elite Ladies Football Camp», στο οποίο συμμετείχαν περίπου 120 κορίτσια, ηλικίας 8 έως 17 ετών, είναι ο οδηγός για τους διοργανωτές, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ένα αμιγώς γυναικείο event ποδοσφαίρου, πρωτοποριακό για την Ελλάδα, που θα αποτελεί πόλο έλξης για όλες τις ομάδες και ακαδημίας της χώρας.

Σκοπός του camp είναι οι αθλήτριες της εκάστοτε ομάδας ή ακαδημίας, να αποκομίσουν εμπειρίες μέσα από ποδοσφαιρικούς αγώνες με άλλες γυναικείες ομάδες της χώρας (σε γήπεδα φυσικού ή πλαστικού χόρτου ή beach soccer) και φυσικά να ζήσουν μια αξέχαστη επταήμερη κατασκηνωτική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα, έχοντας τη δυνατότητα να δοκιμάσουν αμέτρητες δραστηριότητες.