Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020
x

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πρόκειται για μια διαδρομή που θα ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου από τη Δημοτική Πινακοθήκη – Casa Bianca και θα καταλήξει στο Γενί Τζαμί.

Η Νύχτα Τέχνης, ο μεγάλος εικαστικός περίπατος της Θεσσαλονίκης, ενταγμένος και φέτος στο 54ο Φεστιβάλ Δημητρίων, ξεκινά την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις 18.00, σε αίθουσες τέχνης και στα μουσεία της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή για την πρώτη μέρα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσει από ανατολικά, με αφετηρία τη Δημοτική Πινακοθήκη – Casa Bianca και θα καταλήξει στο Γενί Τζαμί. Την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, οι διαδρομές οδηγούν στα μουσεία και στις αίθουσες τέχνης στην καρδιά της πόλης.

Κριτικοί τέχνης, επιμελητές και καλλιτέχνες αναλαμβάνουν ρόλο ξεναγού στο σύγχρονο εικαστικό τοπίο, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για εκθέσεις, εικαστικά projects και εγκαταστάσεις, που φιλοξενούνται στους χώρους τέχνης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη «Νύχτα Τέχνης» στα τηλέφωνα της  Δημοτικής Πινακοθήκης, 2313318532 και 2313318534 και στο facebook εδώ

Η είσοδος στη δράση θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η επίσημη ιστοσελίδα των 54ων Δημητρίων εδώ

Τα 54α Δημήτρια στο Facebook: https://www.facebook.com/dimitriafestival/

Τα 54α Δημήτρια στο Instagram: https://www.instagram.com/dimitriafestival/

Τα 54α Δημήτρια στο Twitter: https://twitter.com/dimitriafest
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ