Skip to main content

Έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ και ο Στοχ

Ο Δικέφαλος... απασφάλισε, τα βρήκε σε όλα με τον Σλοβάκο εξτρέμ και τον φέρνει για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη ώστε να φορέσει τα ασπρόμαυρα

Η επιστροφή του Σλοβάκου ακραίου επιθετικού, Μίροσλαβ Στοχ, στην Τούμπα παίρνει σάρκα και οστά, καθώς ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τη Σλάβια Πράγας και τον ποδοσφαιριστή και τον επαναφέρει στη Θεσσαλονίκη.

Τις τελευταίες ώρες ήταν ξεκάθαρο πως η υπόθεση βάδιζε στην τελική ευθεία μετά τη διαφαινόμενη διάθεση του Στοχ να φορέσει και πάλι τα «ασπρόμαυρα», ωστόσο έπρεπε να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες μιας τέτοιας μεταγραφής.

Ήδη από το χθες απόγευμα ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε ένα πρώτο μήνυμα περί... παλιών φίλων, φωτογραφίζοντας την υπόθεση του Στοχ δεδομένου πως το όνομα του φαντάζει άκρως οικείο στα αυτιά της οικογένειας του Δικεφάλου.

Μετά τον Ντάγκλας Αουγκούστο και ο Μίροσλαβ Στοχ αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους».

Τόσο όσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Στοχ έκριναν πως το μομέντουμ  για «γάμο» φαντάζει ιδανικό για να πετύχει καθώς από τη μια ο Δικέφαλος δεν θυμίζει σε πολλά τον σύλλογο προ πενταετίας ενώ και ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του τη... βιτρίνα που κουβαλούσε τη σεζόν 2013-14, όντας πλέον οικογενειαρχής και με γεμάτες σεζόν.

Το τελευταίο κομμάτι του παζλ στην υπόθεση Στοχ θα μπει -λοιπόν- με την άφιξη του ποδοσφαιριστή, με τον ΠΑΟΚ να προσθέτει ένα ακόμη σημαντικό «όπλο» στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου.