Skip to main content

Εργασίες διαγράμμισης οδών και διαβάσεων σε Νεάπολη και Συκιές

Το έργο που αφορά και τις τέσσερις ενότητες υλοποιείται ήδη σε κεντρικές οδούς του δήμου

Τις εργασίες διαγράμμισης οδών και διαβάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη στις δημοτικές ενότητες Νεάπολης και Συκεών επέβλεψε το βράδυ της Κυριακής ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος παρακολούθησε από κοντά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην οδό Επταπυργίου (στο ύψος της Ρήγα Φεραίου) καθώς και στη συμβολή των οδών Ανδρέου Δημητρίου και Ρήγα Φεραίου.

Η συγκεκριμένη σύμβαση υπογράφηκε την άνοιξη στην Τεχνική Υπηρεσία από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Στέλιο Γκατζέ και την εκπρόσωπο της εταιρείας Maycon Σταυρούλα Μαϊδου. Ο πλήρης τίτλος του έργου που θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο είναι «Συντήρηση διαγραμμίσεων οδών και διαβάσεων πεζών του δήμου Νεάπολης-Συκεών».

«Ο συνεχής προγραμματισμός των υπηρεσιών του δήμου με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας δεν σταματάει ποτέ. Η πολιτική που ακολουθούμε χρόνια τώρα δεν αφορά μόνο τα μεγάλα έργα υποδομής αλλά και τα μικρότερα αυτά που σχετίζονται με την καθημερινότητα του πολίτη που χρησιμοποιεί το δημόσιο χώρο, τους δρόμους, τις πλατείες, τα πάρκα και τα σχολεία» τονίζει ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, και συμπληρώνει: Πρόκειται για έργο του οποίου η εντολή μελέτης χρονολογείται στο 2020 και η απόφαση δημοπράτησης στο 2021. Με την εκδίκαση προσφυγών, ενστάσεων και την αναμονή για την έκδοση των αποφάσεων από την Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων η σύμβαση με την ανάδοχο υπογράφηκε μόλις τον Απρίλιο. Άρα δεν πρόκειται για προεκλογικό έργο, όπως ισχυρίζονται οι λάτρεις της εύκολης και ανέξοδης αντιπολίτευσης», καταλήγει ο Σίμος Δανιηλίδης.

«Πρόκειται για έργο που θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Σεπτέμβριο, όπως προβλέπεται και από τις συμβάσεις. Εφαρμόζουμε πιστά το πρόγραμμα μας με στόχο τις σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές», επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Στέλιος Γκατζές.

Το έργο των διαγραμμίσεων οδών και διαβάσεων χρηματοδοτείται αποκλειστικά και μόνο από δημοτικούς πόρους.