Skip to main content

Εργασίες για καθαρισμό φρεατίων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από σήμερα

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού φρεατίων ομβρίων υδάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας έως και το Σάββατο

Εργασίες για τον καθαρισμό φρεατίων ομβρίων υδάτων και συνδετήριων αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως και το Σάββατο από τη διεύθυνση τεχνικών έργων της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού φρεατίων ομβρίων υδάτων και συνδετήριων αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, περίπου στη Χ.Θ. 45+000 (μετά την επιχείρηση «Αδερφοί Καπέλλη & Σία Ο.Ε.») έως τη Χ.Θ. 46+000 (το ρέμα της οδού Κωνσταντινουπόλεως) στον κλάδο κυκλοφορίας προς Γιαννιτσά.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την σήμερα έως και το Σάββατο 03/04/2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.