Πέμπτη 28 Μαΐου 2020
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

Οι εργασίες συντήρησης, που θα διαρκέσουν έως και την Τρίτη, αφορούν κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμό

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην οδό Λαγκαδά και στους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αύριο Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες:

α) εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ της οδού Λεωφ. Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου, με κατεύθυνση προς Τιτάν και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

β) εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου έως την οδό Λεωφ. Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά, με κατεύθυνση προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.

Ήδη, σύμφωνα με την ΠΚΜ, έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη  διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ