Skip to main content

Εργασίες συντήρησης στις παλιές εθνικές οδούς Σερρών και Ευζώνων

Έργα απομάκρυνσης βλάστησης αλλά και εργασίες διαγράμμισης περιλαμβάνει το πρόγραμμα εργασιών συντήρησης στους εν λόγω οδικούς άξονες.

Δουλειά έπιασαν από σήμερα τα συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τόσο στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, όσο και στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών, πραγματοποιώντας εργασίες συντήρησης.

Στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων, οι εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό Ευζώνων και στους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.
    
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δέντρα και κλαδιά) και χωματουργικές εργασίες επί του ερείσματος στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας έως και τη διασταύρωση προς τον οικισμό Βαθύλακκο, με κατεύθυνση προς Πρόχωμα και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Μέχρι αύριο θα διαρκέσουν οι εργασίες στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης Σερρών. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης του άξονα του οδοστρώματος.