Skip to main content

Εργασίες συντήρησης από την Τετάρτη στην 25η Επαρχιακή Οδό

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο οδικό τμήμα μεταξύ του οικισμού Σταυρού έως τα όρια Ν. Χαλκιδικής με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα

Εργασίες συντήρησης επί της 25ης Επαρχιακής Οδού (Διασταύρωση Ε.Ο. 2 - Σταυρός - Όρια Νομού Χαλκιδικής) θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πρόκειται για εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της 25ης Επαρχιακής Οδού (Διασταύρωση Ε.Ο. 2 - Σταυρός - Όρια Νομού Χαλκιδικής), στο οδικό τμήμα μεταξύ του οικισμού Σταυρού έως τα όρια Ν. Χαλκιδικής, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.