Skip to main content

Εργαζόμενοι ΟΑΣΘ: Ιστορικό βλαβών με τα φρένα στο ιπτάμενο λεωφορείο

Εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ δημοσιεύουν έγγραφο μέσω της ομάδας Think Simple στο οποίο καταγράφεται το ιστορικό των προβλημάτων του εν λόγω λεωφορείου.

Ιστορικό προβλημάτων με τα φρένα έχει το... ιπτάμενο λεωφορείο που βρέθηκε να αιωρείται στο κενό στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης την περασμένη Δευτέρα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Οι ίδιοι τονίζουν πως «το ιστορικό του λεωφορείου αποδεικνύει περίτρανα ότι υπήρχε από το παρελθόν πλούσιο ιστορικό δελτίων βλαβών για τα φρένα», την ίδια στιγμή που «ο ΟΑΣΘ δεν μπορεί ο ίδιος να πιστοποιήσει την καταλληλότητα των φρενών μιας και δεν διαθέτει φρενόμετρο», ενώ παράλληλα δίνουν στη δημοσιότητα μέσω της ομάδας Think Simple το έγγραφο που, όπως υποστηρίζουν, πιστοποιεί τα προβλήματα με τα φρένα στο εν λόγω λεωφορείο.



«Είναι γνωστό στις τάξεις των οδηγών άλλα και των τεχνιτών ότι πολλά λεωφορεία εμφανίζουν παρόμοια προβλήματα» καταλήγουν.

Υπενθυμίζεται πως σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Οργανισμού έκανε λόγο για fake news, επισημαίνοντας πως το περιστατικό οφειλόταν σε «λάθος μανούβρα που έκανε ο υπεύθυνος αμαξωμάτων του αμαξοστασίου Σταυρούπολης».