Skip to main content

Εργαζόμενοι ΟΑΣΘ: Η δήλωση Σταϊκούρα για τον Οργανισμό γεννά ελπίδες

«Η δημιουργία ενός νέου Δημόσιου Φορέα Αστικών Συγκοινωνιών θα απαλλάξει την πόλη μας από τις αγκυλώσεις που την ταλαιπωρούν χρόνια τώρα», υπογραμμίζει το σωματείο εργαζομένων ΟΑΣΘ

Η δήλωση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα πως μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους θα δοθεί οριστική λύση στο ιδιόρρυθμο καθεστώς που διέπει τον ΟΑΣΘ γεννά ελπίδες στους Θεσσαλονικείς καθώς και στους εργαζόμενους στη συγκοινωνία, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ σημειώνουν ακόμη ότι «η δημιουργία ενός νέου Δημόσιου Φορέα Αστικών Συγκοινωνιών θα απαλλάξει την πόλη μας από τις αγκυλώσεις που την ταλαιπωρούν χρόνια τώρα και θα συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμιση της συγκοινωνίας που δικαιούνται οι Θεσσαλονικείς, η αγορά της πόλης μας και οι χιλιάδες επισκέπτες της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων αναφέρει:

«Χρόνια τώρα κρούοντας τον κώδωνα κινδύνου, επιχειρούμε να αφυπνίσουμε τους Αρμόδιους να ασχοληθούν επιτέλους επί της ουσίας με τον πολύπαθο Οργανισμό Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης και να δώσουν λύσεις για την ανάταση της συγκοινωνίας προς όφελος της πόλης μας και του επιβατικού κοινού.

Η πρόσφατη επίσκεψη στην πόλη μας του Αρμόδιου Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Σταϊκούρα Χρ., της Υφυπουργού Μεταφορών κας Αλεξοπούλου Χρ. και του Γ. Γραμματέα Μεταφορών κου Ξιφαρά Ι., κρίνεται θετική καθώς τους δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουν την υφιστάμενη κατάσταση δια ζώσης.

Η δήλωση του κ. Υπουργού ότι μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους θα δοθεί οριστική λύση στο ιδιόρρυθμο καθεστώς που διέπει τον ΟΑΣΘ και αποτελεί τροχοπέδη σε κάθε προσπάθεια ανάκαμψης της συγκοινωνίας, γεννά ελπίδες στους πολίτες της πόλης μας καθώς και στους εργαζόμενους στην συγκοινωνία ότι επιτέλους δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την έξοδο από το τέλμα που τον οδήγησαν λανθασμένοι χειρισμοί τα τελευταία χρόνια.

Πιστεύουμε ότι η δημιουργία ενός νέου Δημόσιου Φορέα Αστικών Συγκοινωνιών θα απαλλάξει  την πόλη μας από τις αγκυλώσεις που την ταλαιπωρούν χρόνια τώρα και θα συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμιση της συγκοινωνίας που δικαιούνται οι Θεσσαλονικείς, η αγορά της πόλης μας και οι χιλιάδες επισκέπτες της».