Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021
x

ΑΡΣΗ ΤΟΥ LOCKDOWN ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ-«ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ»

Η Πολιτική Προστασία ανακοίνωσε την άρση των ειδικών περιοριστικών μέτρων στην Κάλυμνο από τη Δευτέρα 24 Μαΐου - Το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά.

Την άρση του αυστηρού lockdown στην Κάλυμνο από τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 ανακοίνωσε η κυβέρνηση, μετά τα βελτιωμένα επιδημιολογικά δεδομένα.

«Λαμβάνοντας υπόψη τα βελτιωμένα επιδημιολογικά δεδομένα στη νήσο Κάλυμνο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από τη Δευτέρα 24-05-2021 και ώρα 06:00, αίρεται η εφαρμογή των ειδικών περιοριστικών μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού που ισχύουν στο νησί από 5 Μαΐου», αναφέρει η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας.

Η Κάλυμνος ετέθη σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων από τις 5 Μαΐου, λόγω της μεγάλης διασποράς του κορωνοϊού.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνει σχετικά: «Η Κάλυμνος πέρασε μια δύσκολη δοκιμασία. Από τη Δευτέρα επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα, μετά από μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν όλο αυτό διάστημα οι κάτοικοί της – τους ευχαριστούμε για την υπομονή και την επιμονή τους, όπως ευχαριστούμε και όλους τους τοπικούς φορείς για τη συνεργασία και την προσήλωσή τους στην πιστή τήρηση των μέτρων. Απευθύνω για άλλη μια φορά έκκληση σε όλους - από τη Δευτέρα ας παραμείνουμε δυο φορές πιο προσεκτικοί κι ας αποφύγουμε κάθε συνάθροιση που μπορεί να προκαλέσει και πάλι  πρόβλημα στο νησί. Ας προστατέψουμε την τουριστική περίοδο που ξεκινάει, την τοπική οικονομία, προπαντός όμως την υγεία μας και τους συνανθρώπους μας»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ