Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021
x

ΕΣΗΕΜΘ: ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΣ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Παρουσιαστής που καπηλεύεται την ιδιότητα του δημοσιογράφου έκανε λόγο για πλουτισμό της Μ. Φύσσα χάρη στην απόφαση του δικαστηρίου, τονίζει η ΕΣΗΕΜΘ

«Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η παραληρηματική χυδαιολογία που ακούστηκε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Europe One εις βάρος της Μάγδας Φύσσα, μητέρας του δολοφονημένου από μέλη της Χρυσής Αυγής Παύλου Φύσσα», αναφέρει σε ανακοίνωση η ΕΣΗΕΜ-Θ, για το περιστατικό που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες, εις βάρος της μητέρας του Παύλου Φύσσα.

«Παρουσιαστής που καπηλεύεται την ιδιότητα του δημοσιογράφου έκανε λόγο για πλουτισμό της Μ. Φύσσα χάρη στην απόφαση του δικαστηρίου, και παρά τις αντιδράσεις συνομιλητών του στην εκπομπή, επανέλαβε πολλές φορές το ψευδές και χυδαίο σχόλιό του», τονίζει η Ένωση Συντακτών.

«Το περιστατικό, όσο ακραίο και αν είναι», συνεχίζει η ανακοίνωση, «δεν πρέπει να αιφνιδιάζει κανέναν: Με την ανοχή της πολιτείας έχει διαμορφωθεί εδώ και καιρό σε τηλεοπτικά ΜΜΕ της περιφέρειας ένα σκοτεινό και ανεξέλεγκτο σύστημα που όχι απλώς επιτρέπει αλλά επιδιώκει να ακούγονται φωνές όπως η παραπάνω».

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να αναλάβει το ταχύτερο δράση, όπως και η πολιτεία, για να μπουν επιτέλους κανόνες σε αυτή την άναρχη και επικίνδυνη περιοχή του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ