Skip to main content

Αίσιο τέλος στην απαγωγή δύο 11χρονων αγοριών στην Κύπρο

Τα δύο παιδιά κατάγονται από την Ελλάδα και οι γονείς τους εργάζονται μαζί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ως ιατρός και νοσηλεύτρια.

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή δύο 11χρονων αγοριών στην Κύπρο, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης, ο Κύπριος υπουργός Παιδείας ενημέρωσε τους γονείς ότι τα παιδιά βρέθηκαν.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά βρέθηκαν κοντά στο δημοτικό σχολείο.

Επίσης, οι αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο απαγωγέας βρίσκεται πλέον στα χέρια των αστυνομικών. Όπως μεταδίδει το protothema.gr, ο απαγωγέας είναι Κύπριος και εντοπίστηκε σε πολυκατοικία της περιοχής μετά από πληροφορία που έδωσε πολίτης.  Συνελήφθη και αναμένεται να ανακριθεί. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο απαγωγέας είναι 35 ετών, ωστόσο φαινόταν μεγαλύτερος λόγω της ένδυσής του.

Η απαγωγή έγινε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρες στη Λάρνακα όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, υποδυόμενος τον δάσκαλο, απευθύνθηκε σε μια ομάδα παιδιών και τους ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρουν δήθεν κάποια βιβλία. Από την ομάδα των παιδιών προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τα δύο μόνο.

Τα δύο παιδιά κατάγονται από την Ελλάδα και οι γονείς τους εργάζονται μαζί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ως ιατρός και νοσηλεύτρια.

Την είδηση μετέδωσε η αστυνομία της Κύπρου μέσω tweet, στο οποίο έγραψε ότι τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.