Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020
x

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ

Τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η 16χρονη Ειρήνη από την Πυλαία βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της

Η περιπέτεια της 16χρονης Ειρήνης από την Πυλαία Θεσσαλονίκης έληξε σήμερα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Ειρήνη, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 3 Ιουλίου, βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ειρήνη Σ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ