Skip to main content

Εσίτι: Ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, αφεντικό ο Βιεϊρίνια

Ο διεθνής Νιγηριανός χαφ του νταμπλούχου υπογράμμισε πως επιθυμεί να δείξει στους ανθρώπους του «Δικεφάλου» ότι έκαναν σωστή επιλογή που τον επέλεξαν.

Τον τρόπο που τον προσέγγισε ο Μάριο Μπράνκο από τον περασμένο Ιανουάριο με στόχο να τον φέρει εν τέλει στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Άντερσον Εσίτι.

Ο διεθνής Νιγηριανός μέσος του «Δικεφάλου» δήλωσε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Άμπελ Φερέιρα ενώ μίλησε και για τον «Boss» Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Αφρικανός χαφ των «ασπρόμαυρων»:

Αναφορικά με τον Μάριο Μπράνκο και την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Με πήρε τηλεφώνο από τον Ιανουάριο για τον ΠΑΟΚ αλλά το καλοκαίρι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ομάδα».

Για τον Άμπελ Φερέιρα: «Δεν είχαμε συνεργαστει στο παρελθόν, αλλά ο ίδιος με ήξερε από το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Όταν αγωνίζομαι, στοχεύω στο να βοηθάω την ομάδα και τον ίδιο».

Σχετικά με την συνύπαρξη του με τον Ζοσέ Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή: «Όλοι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό είτε παίζουμε, είτε όχι. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης ο Μαουρίσιο και μου αρέσει να παίζουμε μαζί».

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Μου αρέσει να βελτιώνομαι συνέχεια, μπορώ να γίνω καλύτερος στην συνέχεια και έχω ακόμα πολλά να δώσω στην ομάδα. Θέλω να δείξω στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι έκαναν την σωστή επιλογή που με επέλεξαν».

Δεν έχεις σκοράρει ακόμα στην καριέρα σου: «Δεν έχω σκοράρει αλλά μου αρέσει να παίζω ως καθαρόαιμος αμυντικός χαφ. Σε περίπτωση που βγω πιο μπροστά στο γήπεδο μπορεί να έρθει και το γκολ».

Για τον «Boss» Αντελίνο Βιεϊρίνια σχολίασε: «Τον αποκαλώ αρχηγό και Boss γιατί είναι ο άνθρωπος που με πλησίασε από την πρώτη στιγμή και με βοήθησε πάρα πολύ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν τραυματίας. Τον ήξερα από την Εθνική Πορτογαλίας και τώρα τον γνώρισα από κοντά».

Αναφορικά με την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος: «Πιστεύω ότι θα το κατακτήσουμε. Ηρθα στον ΠΑΟΚ για να πάρω το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας μου».

Για την επιλογή του αριθμού «24» στην φανέλα: «Είναι εξαιτίας των γενεθλίων μου, είναι η ημερομηνία γέννησης μου, στις 24 Μαΐου».