Skip to main content

ΕΣΘ για Black Friday: Προσοχή στις προσφορές για να αποφύγετε πρόστιμα χωρίς λόγο - Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εφιστά την προσοχή στους καταστηματάρχες ώστε να τηρήσουν τη νομοθεσία, προκειμένου «αφενός να προστατευτούν οι καταναλωτές αφετέρου να αποφευχθούν πρόστιμα χωρίς λόγο»

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του νόμου 5039/ 3-4-2023, σύμφωνα με τον οποίο επιτρέπεται η λειτουργία καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, η συγκεκριμένη Κυριακή «αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τους καταστηματάρχες να αυξήσουν την αγοραστική τους δύναμη, ως συνέχεια της Black Friday», που φέτος είναι στις 24 Νοεμβρίου.

Όπως είναι γνωστό, επισημαίνει ο ΕΣΘ, η Black Friday είναι ένας θεσμός που σημειώνει άνθηση στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας ιδιαίτερο ενθουσιασμό και προσμονή στο αγοραστικό κοινό για τις προσφορές που υπόσχεται.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εφιστά την προσοχή στους καταστηματάρχες ώστε να τηρήσουν τη νομοθεσία αναφορικά με τη διαδικασία διενέργειας προσφορών, προκειμένου αφενός να προστατευτούν οι καταναλωτές αφετέρου να αποφευχθούν πρόστιμα χωρίς λόγο.