Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η ΕΤΑΔ βγάζει νέα ακίνητα στο σφυρί - Πού βρίσκονται

Ποια είναι τα έξι ακίνητα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στα οποία βάζει... διαδικτυακό πωλητήριο η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου

Μικρά και μεσαίου μεγέθους ακίνητα στη Θεσσαλονίκη βγάζει στο σφυρί εντός του επόμενου διαστήματος η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ) μέσω ανοιχτών ηλεκτρονικών διαγωνισμών με εργαλείο τη διαδικτυακή της πλατφόρμα (www.e-publicrelastate.gr).

Πρόκειται για τέσσερα διαμερίσματα και ένα κατάστημα που βρίσκονται στην καρδιά της πόλης και παίρνουν τον δρόμο της πώλησης, καθώς και ένα κατάστημα, που βγαίνει προς μίσθωση στην περιοχή της Βασιλίσσης Όλγας.

Στόχος των ηλεκτρονικών διαγωνισμών της ΕΤΑΔ ΑΕ είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών αξιοποίησης των ακινήτων που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον που καταγράφεται για ανοιχτού τύπου διαγωνισμούς που ήδη τρέχουν στη Θεσσαλονίκη είναι άκρως ικανοποιητικό.

Έντονο ενδιαφέρον, πάντως, συγκεντρώνουν οι διαγωνισμοί που αφορούν σε ακίνητα που η τιμή εκκίνησης τους διαμορφώνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ωστόσο, στην πορεία δεν αποκλείεται να αυξηθεί σημαντικά καθώς σε έναν διαγωνισμό το ποσό πώλησης μπορεί να αναπροσαρμοστεί προς τα επάνω.

Σε ποια ακίνητα βάζει πωλητήριο η ΕΤΑΔ

- Διαμέρισμα 3ου ορόφου, σε πολυώροφo κτήριο στην Φιλίππου 61. Η απόσταση του από τη Ρωμαϊκή Αγορά, όπως αναφέρεται στην περιγραφή του ακινήτου, είναι 350 μέτρων. Το διαμέρισμα είναι ελεύθερο, εκτείνεται σε 83 τμ και διαθέτει τρία δωμάτια.

- Διαμέρισμα 3ου ορόφου, σε πολυώροφo κτήριο στην Κασσάνδρου 74. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης. Το ακίνητο είναι 69 τμ, διαθέτει δύο δωμάτια και είναι ελεύθερο.

- Διαμέρισμα 5ου ορόφου στην Χαραλάμπους Κυπρίου 6, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας. Το διαμέρισμα είναι 55 τμ, σε πολυώροφη οικοδομή, μέτριας κατάστασης, όπως αναφέρεται στην περιγραφή του ακινήτου. Σήμερα η κατοικία είναι μισθωμένη.

- Διαμέρισμα 2ου ορόφου σε πολυκατοικία, σε μέτρια κατάσταση, στη Στρατηγού Δουμπιώτη 25, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι 21 τμ και είναι ελεύθερο.

- Ισόγειο κατάστημα, κάτω από πολυώροφo κτίριο, σε απόσταση 350 μ. από τη Ρωμαϊκή Αγορά. Βρίσκεται στην Κασσάνδρου 101, είναι 22 τμ και είναι ελεύθερο.

- Iσόγειο κατάστημα για εκμίσθωση, 97,92τ.μ. με υπόγειο 97,92τ.μ, το οποίο βρίσκεται επί της Βασιλίσσης Όλγας 157. Το κατάστημα είναι ελεύθερο.