Skip to main content

Εθελοντές έσωσαν 67χρονη από βέβαιο πνιγμό στη Σάρτη Χαλκιδικής

Μέλη του ΟΦΚΑΘ εντόπισαν την 67χρονη χωρίς τις αισθήσεις της εντός της θάλασσας σε παραλία της περιοχής και της παρείχαν πρώτες βοήθειες.

Σωτήρια επέμβαση για μία 67χρονη λουόμενη που κινδύνευσε να πνιγεί στη Σάρτη της Χαλκιδικής πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης μέλη του ΟΦΚΑΘ (Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού).

Τα μέλη του συλλόγου εντόπισαν την 67χρονη από τη Σερβία χωρίς τις αισθήσεις της εντός της θάλασσας σε παραλία της περιοχής και με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους, κατάφεραν να την επαναφέρουν στην ζωή.

Αφού της χορηγήθηκε παροχή οξυγόνου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πολύγυρου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του ΟΦΚΑΘ:

«Παροχή βοηθείας σε 67χρονη λουόμενη από την Σερβία στην περιοχη τις Σάρτης Χαλκιδικής που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην θάλασσα.

Άμεσα ανταποκρίθηκαν μέλη τις βάση μας στις 10.25 σήμερα το πρωί και έδωσαν τις πρώτες βοήθειες με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και κατάφεραν να την επαναφέρουν στην ζωή.!!!!!!!!

Αφού της χορηγήθηκε παροχή οξυγόνου μεταφέρετε αυτήν την ώρα με το Ε.Κ.Α.Β. στα νοσοκομείο του Πολύγυρου.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι και πολλά συγχαρητήρια στα μέλη για την άμεση ανταπόκριση και την επαναφορά τις κυρίας στην ζωή.............

γιατί δικαίωμα στην ζωή έχουμε όλοι.!!!!»

φωτογραφία αρχείου