Skip to main content

Εθνική Ελλάδας: Με 23 παίκτες στην ιστορική μάχη της Τιφλίδας

Ο Γκουστάβο Πογέτ κατέληξε στους εκλεκτούς του για το ραντεβού με την ιστορία της Εθνικής μας στο παιχνίδι απέναντι στη Γεωργία (26/03, 19:00), όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Euro 2024

Ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός κατέληξε στους 23 ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της γαλανόλευκης για το σπουδαίο ματς της Εθνικής μας ομάδας στην Τιφλίδα απέναντι στη Γεωργία απόψε 19:00), όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Euro 2024.

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης γνωστοποιήθηκαν οι τελικές επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στη διάθεσή του.

Το στρατόπεδο  Εθνική Ελλάδας μετράει αντίστροφα για τη σπουδαία αναμέτρηση στην «Μπόρις Παϊχάτζε Αρένα» και λίγες ώρες πριν από τη σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης γνωστοποιήθηκαν οι τελικές επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στη διάθεσή του.

Ο 54χρονος τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κατέληξε σε 23 ποδοσφαιριστές αφήνοντας εκτός μάχης -σε σχέση με τις αρχικές κλήσεις του- τους Γιώργο Τζαβέλλα, Σωκράτη Διούδη, Χρήστο Τζόλη και Μανώλη Σάλιακα.


Αναλυτικά η αποστολή της γαλανόλευκης: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Ρότα, Μπάλντοκ, Κουλιεράκης, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Ζέκα, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης.