Skip to main content

Αίθριος καιρός στην Κεντρική Μακεδονία - Έως 21 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται καιρός αρχικά αίθριος, όμως το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 12 και 20 βαθμών.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα αναμένονται την Πέμπτη, καθώς συνεχίζεται το πέρασμα του «Ορέστη» από την χώρα. Κατά τόπους θα είναι περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Αναμένεται ενίσχυση των βορείων ανέμων τις βραδινές ώρες, που θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ στα βόρεια.

Για την Μακεδονία και την Θράκη προβλέπεται καιρός αρχικά αίθριος, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. από το βράδυ θα φυσούν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 5 με 7 μποφόρ, στην κεντρική Μακεδονία τη νύχτα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται καιρός αρχικά αίθριος, όμως το μεσημέρι θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία από το βράδυ βορειοδυτικοί, 5 με 7 και τη νύχτα τοπικά 8 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 12 και 20 βαθμών Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές.  Οι άνεμοι θα φυσούν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, ενώ βαθμιαία θα στραφούν σε μεταβλητούς ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.