Skip to main content

Ετήσιος Έρανος για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό του 2009

Στην πόλη της Δράμας ο έρανος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009. Για την υπόλοιπη Ελλάδα ο ετήσιος έρανος για τους σκοπούς του Ελληνικού Ερυθρού Στρατού ορίστηκε από τις 15-10-2009 μέ
Στην πόλη της Δράμας ο έρανος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009. Για την υπόλοιπη Ελλάδα ο ετήσιος έρανος για τους σκοπούς του Ελληνικού Ερυθρού Στρατού ορίστηκε από τις 15-10-2009 μέχρι και τις 30-11-2009.

Το καθαρό προϊόν του εράνου θα διατεθεί αποκλειστικά για την ενίσχυση του Ελληνικού  Ερυθρού Σταυρού. Για το σκοπό αυτό συγκροτήθηκε Κεντρική Ερανική Επιτροπή με Πρόεδρο το Νομάρχη Δράμας, κ. Κωνσταντίνου Ευμοιρίδη, ενώ αντίστοιχες Ερανικές Επιτροπές συγκροτούνται στα Δημοτικά Διαμερίσματα με Προέδρους τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων αντίστοιχα.

Ο έρανος θα διενεργηθεί με ειδικά έντυπα κουπόνια από τις επιτροπές, οι οποίες θα περιοδεύσουν στα Δημόσια, Νομαρχιακά και Δημοτικά κτίρια, καθώς και στα εμπορικά καταστήματα, τις Τράπεζες και Οργανισμούς, ιδιωτικές επιχειρήσεις και οικίες, από τις ειδικές επιτροπές που έχουν συγκροτηθεί.