Skip to main content

Ευρυζωνικές υπηρεσίες 3ης γενιάς από την Cosmote Romania

Την εμπορική διάθεση ευρυζωνικών υπηρεσιών 3ης γενιάς ανακοίνωσε η θυγατρική της Cosmote στη Ρουμανία, επιβεβαιώνοντας πλήρως σημερινό δημοσίευμα της Voria.gr.
Την εμπορική διάθεση υπηρεσιών 3ης γενιάς ανακοίνωσε η θυγατρική της COSMOTE στη Ρουμανία, επιβεβαιώνοντας σημερινό δημοσίευμα της Voria.gr. Η εταιρεία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της πριν λίγη ώρα, σε συνεργασία με την πρόσφατα εξαγορασθείσα Zapp, προσφέρει mobile Internet με υψηλές ταχύτητες και ευρυζωνική κάλυψη σε ολόκληρη τη χώρα με τις πλέον ανταγωνιστικές εμπορικές προτάσεις της αγοράς.

Συγκεκριμένα η COSMOTE Ρουμανίας προσφέρει υπηρεσίες 3ης γενιάς αρχικά σε 11 ρουμανικές πόλεις και 300 επιπλέον σημεία, καλύπτοντας το 58% του πληθυσμού, με ταχύτητες που φθάνουν τα 21,6 Mbps μέσω του δικτύου 3ης γενιάς της Zapp. Επιπλέον, προσφέρει και ευρυζωνικές υπηρεσίες με ταχύτητες έως 3,1 Mbps μέσω του δικτύου CDMA της Zapp, που παρέχει τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη στη χώρα, ενώ πρόσφατα προχώρησε στην αναβάθμιση του δικτύου GPRS σε EDGE, ενισχύοντας σημαντικά τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.

Σχολιάζοντας την εμπορική διάθεση υπηρεσιών 3ης γενιάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE Ρουμανίας, κ. Σ. Θεοχαρόπουλος, δήλωσε: «Με τις ευρυζωνικές υπηρεσίες να κερδίζουν σταθερά έδαφος στη Ρουμανία, η COSMOTE εδραιώνει δυναμικά της θέση της ως ισχυρός παίκτης στην εγχώρια αγορά».