Skip to main content

ΕΥΑΘ: Εργαζόμενοι μπλόκαραν τον διαγωνισμό για το έργο των 60 εκατ.

Οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ δεν άφησαν τις υποψήφιες εταιρείες να καταθέσουν δεσμευτικές προσφορές για το πακέτο έργο των 50+10 εκατ. ευρώ.

Οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ παρεμπόδισαν τις υποψήφιες εταιρείες να καταθέσουν προσφορές για το μεγάλο έργο των 50+10 εκατ. ευρώ που αφορά στη διαχείριση των μονάδων του Βιολογικού Καθαρισμού Λυμάτων, της ξήρανσης και διαχείρισης της ιλύος και των συντηρήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, σε περίπτωση μη πραγματοποίησης της διαδικασίας, εντός πέντε ημερών και αφού ειδοποιηθούν οι υποψήφιοι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα παραληφθούν οι προσφορές στο χώρο που θα ορίσει η ΕΥΑΘ Α.Ε.

Δεν έγινε γνωστό το πόσες εταιρείες προσήλθαν για να καταθέσουν προσφορές, αλλά το βέβαιο είναι ότι τέσσερις θα διαγωνιστούν στη τελική φάση και αυτό επειδή το απαιτούμενο πιστοποιητικό επιθεώρησης των εγκαταστάσεων έχουν πάρει οι: Άκτωρ, Άβαξ, Suez και Κωνσταντινίδης.

Οπότε, πιθανότατα οι υποψήφιοι να ειδοποιηθούν για κατάθεση προσφορών την ερχόμενη Πέμπτη. Εκτιμάται ότι η εξέταση των δικαιολογητικών θα ολοκληρωθεί μέχρι μετά το Πάσχα.