Skip to main content

Εβδομάδα προσφορών μέχρι και -60% στο δίκτυο καταστημάτων DUST+CREAM

Από σήμερα έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, η εταιρεία υποδέχεται τη Black Friday Week και προσφέρει προϊόντα σε ακόμα πιο φθηνές τιμές

Εβδομάδα προσφορών έως μέχρι και -60% στα best seller του brand ξεκίνησε στο δίκτυο καταστημάτων DUST+CREAM αλλά και στο dustandcream.gr.

Από σήμερα έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, η εταιρεία υποδέχεται τη Black Friday Week και προσφέρει προϊόντα σε ακόμα πιο φθηνές τιμές. Οι καταναλωτές μπορούν για λίγες ημέρες να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους κραγιόν σε αμέτρητες αποχρώσεις, παλέτες σκιών, μεθυστικά αρώματα και βραβευμένα body mists σε προσιτές τιμές.

Παράλληλα, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν από χιλιάδες προϊόντα μακιγιάζ, προτάσεις δώρων, μέχρι βραβευμένα είδη περιποίησης προσώπου, προϊόντα ανδρικής περιποίησης αλλά και αξεσουάρ. Συγκεκριμένα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από είδη, όπως:

Κραγιόν σε υγρή μορφή ματ από 5,80 €, μόνο 4,64€

Μολύβι χειλιών High Definition από 4,50 €, μόνο 1,80€

Πινέλα μακιγιάζ από μόνο 1,20 €

Make up υγρό DUST+CREAM Flawless Foundation από 9,30 €, μόνο 3,72€

Fixing spray, FIX & STAY DUST+CREAM από 8,30 €, μόνο 3,32€

Βάση μακιγιάζ D+C MATTE ON OIL-FREE PRIMER για ματ αποτέλεσμα από 14,99 €, μόνο 6€

«Με προσφορές που φτάνουν μέχρι και -60%, αυτή η Black Friday Week θα μείνει αξέχαστη! Οι makeup & beauty enthusiasts, που αναζητούν μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης έχουν ήδη κατακλύσει τα καταστήματα της DUST+CREAM. Οι προσφορές θα διαρκέσουν μόνο για λίγες μέρες και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, για αυτό και όσοι καταναλωτές επιθυμούν να προλάβουν τα δικά τους αγαπημένα προϊόντα καλό θα ήταν να σπεύσουν», υπογραμμίζει η DUST+CREAM στην ανακοίνωσή της.

(Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί στο www.dustandcream.gr ή στο 2310 689499)

Facebook: DustandCreamGreece

Instagram: dustandcream

YouTube: DustandCreamGreec