Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΕΒΕΘ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση στην επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής του στρατηγικού σχεδιασμού και της υλοποίησης δράσεων του ΥΠΕΞ.

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Δράσεις Οικονομικής Διπλωματίας 2018-2019» πραγματοποιείται τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και ώρα 15.00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με το ΕΒΕΘ και την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων-ΣΕΒΕ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση στην επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής του στρατηγικού σχεδιασμού και της υλοποίησης δράσεων του Υπουργείου Εξωτερικών για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας για τα έτη 2018 και 2019.

Εναρκτήριο χαιρετισμό θα απευθύνει η Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών, Σία Αναγνωστοπούλου.

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στην εν λόγω εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την on line δήλωση συμμετοχής, μέχρι και την Παρασκευή 31 Μαϊου.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική ενημέρωση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων, στο ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ