Skip to main content

Ευρωπαϊκό φιάσκο για τον ΠΑΟΚ - Κάκιστη εμφάνιση και αποκλεισμός από τη Λέφσκι

Το γρήγορο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ και η κακή λειτουργία της ομάδας δεν άφησαν περιθώριο στον Δικέφαλο να ανατρέψει την κατάσταση.

Μπορεί η περσινή ευρωπαϊκή πορεία του να κράτησε ως τον Απρίλιο, ωστόσο φέτος το όνειρο έσβησε μόλις τον Ιούλιο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός για ένα ακόμα παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι και δεν κατάφερε επ' ουδενί να ανατρέψει την κατάσταση στην Τούμπα, μένοντας στο 1-1 και αποχαιρέτησε το Conference League.

Τα πράγματα στράβωσαν νωρίς, στο 25o λεπτό όταν ο Ουέλτον μετά από παιδαριώδες λάθος του Λύρατζη πέρασε και τον Κοτάρσκι και έκανε το 0-1 για τη βουλγαρική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ με έναν Νάρεϊ εγκλωβισμένο δεν κατάφερε τίποτα σημαντικό επιθετικά, γεγονός που ώθησε τον Λουτσέσκου να βάλει τους Μπίσεσβαρ και Βιεϊρίνια στο δεύτερο μέρος.

Ο Ντάντας στο 56' ισοφάρισε και έδωσε ελπίδες στην ομάδα του Λουτσέσκου, ωστόσο η Λέφσκι έμεινε ψύχραιμη και όλα ουσιαστικά κατέρρευσαν στο 73' και στο 80' όταν Ντοόυγλας και Βιεϊρίνια αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη και με εννέα παίχτες ο ΠΑΟΚ φάνταζε ανθρωπίνως αδύνατο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Βούλγαρων.

Το τελευταίο σφύριγμα του Ισπανού ρέφερι γέμισε αποδοκιμασίες την Τούμπα και ο ΠΑΟΚ καλείται να διαχειριστεί ένα μνημειώδες στραπάτσο, μένοντας εκτός Ευρώπης από τον Ιούλιο.