Skip to main content

Εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα η ΚΑΕ Άρης

Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν χάρη στις ενέργειες του Παπαγεωργίου - Ο «Αυτοκράτορας» ενεργοποιεί τον Σιδηροηλία και προχωρά το θέμα του Φιτζπάτρικ.

Σημαντικές εξελίξεις υπήρξαν σήμερα στο στρατόπεδο του μπασκετικού Άρη καθώς ο σύλλογος εξασφάλισε φορολογική - ασφαλιστική ενημερότητα και πλέον καλείται να άρει και το ban του Κάιλ Γουίβερ μέσω της FIBA για να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Όπως μεταδίδει το «Pressaris», οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν σήμερα χάρη στις ενέργειες του προέδρου της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου και χωρίς την συμμετοχή του μεγαλομετόχου, Δημήτρη Γουλιέλμου.

Υπενθυμίζεται πως ο ΑΣ Άρης είχε δώσει αρχικά στην εφορία για λογαριασμό της «κιτρινόμαυρων», τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί για αυτόν τον σκοπό, με την ΚΑΕ να συμπληρώνει και το υπόλοιπο απαιτούμενο ποσό για να αποκτηθεί φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Έτσι ο Άρης μπορεί να ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του 18χρονου Γιάννη Σιδηροηλία, ο οποίος θα έχει (ξανά) δικαίωμα συμμετοχής ως επαγγελματίας.

Μάλιστα, είναι σημαντικό το γεγονός πως πλέον ο σύλλογος ετοιμάζεται να προχωρήσει τη μεταγραφή του Τορλίν Φιτζπάτρικ καθώς τρέχουν οι διαδικασίες που απαιτούνται για να εκδοθεί  το δελτίο του (αλληλογραφία της ΕΟΚ με την γαλλική ομοσπονδία για το letter of clearance του αθλητή).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα αγωνιστεί στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι.

Ωστόσο το κατά πόσο θα προλάβει ή όχι να αγωνιστεί δεν είναι 100% σίγουρο αυτήν την στιγμή και παραμένει ανοιχτό.

Ο 30χρονος ψηλός έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τους «κιτρινόμαυρους» και σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και τους συμπαίκτες του.