Skip to main content

Νέα καταγγελία κατά Στάθη Παναγιωτόπουλου για ροζ βίντεο, νέα ποινική δίωξη για κακούργημα

Και άλλη γυναίκα, η τρίτη κατά σειρά, προχώρησε σε καταγγελία κι έτσι η διαδικασία κινήθηκε εκ νέου, με τον ίδιο να οδηγείται και πάλι στην εισαγγελέα

Νέες εξελίξεις υπήρξαν στην υπόθεση του τηλεπαρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου για τα ροζ βίντεο.

Διαβάστε ακόμη: Λύτρας: Έχω καταγγελίες για άλλα δυο ροζ βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Και άλλη γυναίκα, η τρίτη κατά σειρά, προχώρησε σε καταγγελία κι έτσι η διαδικασία κινήθηκε εκ νέου, με τον ίδιο να οδηγείται και πάλι στην εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου κατ' εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλων.

Αυτή την ώρα, ο τηλεπαρουσιαστής απολογείται ενώπιον ανακριτή, από τον οποίο είχε ζητήσει προθεσμία. Είχε προηγηθεί η καταγγελία γυναίκας, στο πλαίσιο της οποίας κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Ο ίδιος παρέμεινε στα κρατητήρια τις ημέρες τον εορτών.

Σήμερα μετήχθη και πάλι στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από διαφορετική πόρτα, προκειμένου να μην περάσει από τους δημοσιογράφους και τις κάμερες.

Μετά την απολογία του εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφασίσουν αν θα κριθεί προσωρινά κρατούμενος ή αν θα αφεθεί ελεύθερος με όρους, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα απολογηθεί για την τρίτη καταγγελία.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος προανακριτικά ο ίδιος ισχυρίστηκε πως είχε κατεβάσει τα βίντεο από το διαδίκτυο χωρίς να ξέρει ποιος τα ανέβασε και πάλι.