Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο για τον 19χρονο φοιτητή που έπεσε από παράθυρο της Νομικής στο ΑΠΘ

Οι θεράποντες ιατροί έκριναν την κατάσταση της υγείας του νεαρού βελτιωμένη - Μετά από δύο εβδομάδες επέστρεψε στο σπίτι του

Μετά από περίπου δύο εβδομάδες νοσηλείας ο 19χρονος φοιτητής ο οποίος είχε πέσει από το παράθυρο αίθουσας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.

Οι θεράποντες ιατροί έκριναν την κατάσταση της υγείας του νεαρού βελτιωμένη και με οδηγίες που έδωσαν πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του. Το επόμενο διάστημα πρόκειται να επισκεφθεί εκ νέου το νοσοκομείο για να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη - Σοκ στο ΑΠΘ: Φοιτητής έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο της Νομικής Σχολής

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου όταν ο 19χρονος νεαρός καθόταν στο περβάζι παραθύρου και κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στη Voria.gr, ο νεαρός δευτεροετής φοιτητής βρισκόταν εντός αίθουσας στον τρίτο όροφο της Σχολής ΝΟΠΕ, σε μάθημα που αφορούσε το Ενοχικό Δίκαιο και το οποίο δίδασκε καθηγήτρια.

Όπως καταγγέλουν αυτόπτες μάρτυρες, εντός της αίθουσας του μαθήματος επικρατούσε συνωστισμός, με τους φοιτητές να κάθονται ακόμη και στους διαδρόμους αλλά και στα περβάζια παραθύρων ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν.