Skip to main content

To «ευχαριστώ» της Μελίνας Δερμεντζοπούλου στο προσωπικό και τη Διοίκηση του Αγίου Παύλου μετά την περιπέτεια της μητέρας της

Η δέσμευση της αντιπεριφερειάρχη Υγείας με αφορμή την επιτυχή κατάληξη ενός προβλήματος της μητέρας της - Η ανάρτησή της

Δημόσιο «ευχαριστώ» της Μελίνας Δερμεντζοπούλου προς τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τη Διοίκηση και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Άγιος Παύλος, όπου χρειάστηκε να μεταφέρει τη μητέρα της, η οποία είχε ένα σοβαρό ατύχημα.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό η αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ευχαρίστησε τους γιατρούς του νοσοκομείου και συγκεκριμένα δύο ορθοπεδικούς που χειρούργησαν τη μητέρα της και δεσμεύτηκε από τη θεσμική της θέση «να συνεχίσω να υπηρετώ με πάθος το Εθνικό Σύστημα Υγείας, και να παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μελίνας Δερμεντζοπούλου:

«Όταν εμείς κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει λέει ο σοφός μας λαός.
Την προηγούμενη εβδομάδα και μετά από ένα σοβαρό ατύχημα της μητέρας μου, προσήλθαμε στα επείγοντα του εφημερεύοντος νοσοκομείου Άγιος Παύλος, όπου και χειρουργήθηκε εσπευσμένα.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους ανθρώπους του Νοσοκομείου, τους εξαιρετικούς γιατρούς, τους ευγενέστατους νοσηλευτές και την άψογη Διοίκηση, που δίνουν κάθε μέρα στην πρώτη γραμμή τον καλύτερο εαυτό τους για να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς.
Δεν υπάρχουν λόγια να ευχαριστήσω τον λαμπρό επιστήμονα, ορθοπαιδικό χειρουργό, κύριο Στάθη Καλύβα για το πολύωρο χειρουργείο, καθώς και τον εξαίρετο επίσης ορθοπαιδικό γιατρό κύριο Στέργιο Παπαστεργίου για τη συμπαράσταση.
Προσωπικά δεσμεύομαι ως Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, να συνεχίσω να υπηρετώ με πάθος το Εθνικό Σύστημα Υγείας, και να παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Η δημόσια υγεία και είναι, και θα παραμείνει προτεραιότητα.
Περαστικά μαμά!»