Skip to main content

Φαβορί το Αγρίνιο για τον τελικού κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - Πρόταση για μόλις 1.500 θεατές

Σε συζητήσεις με τη δημοτική αρχή του Αγρινίου ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος

Το γήπεδο της έδρας του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, όπως όλα δείχνουν προκρίνεται για να φιλοξενήσει τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο ποδόσφαιρο μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη δημοτική αρχή του Αγρινίου προκειμένου να να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η σχετική συμφωνία, που προβλέπει την παρουσία μόλις 1.500 θεατών.

Μετά την αρχική απόρριψη του Πανθεσσαλικού από τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, αλλά και στη συνέχεια του γηπέδου της Λάρισας μετά τις αντιδράσεις του δήμου, το Πανθεσσαλικό μπήκε και πάλι στο τραπέζι με τον κ. Μπέο να δηλώνει το βράδυ της Πέμπτης ότι θα παραχωρήσει το γήπεδο. «Αν έρθει το αίτημα, θα δώσω το γήπεδο, γιατί τους βλέπω και ταλαιπωρούνται», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο η διοίκηση της ΕΠΟ ξεκίνησε συζητήσεις για να οριστεί ως έδρα το Αγρίνιο και σύντομα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τον τελικό κυπέλλου, καθώς θα πρέπει να δοθεί το πράσινο φως και από την αστυνομία του Αγρινίου που αρχικά εμφανίζεται αρνητική.

Σύμφωνα πληροφορίες, η κατανομή των προσκλήσεων σύμφωνα με το πλάνο της ΕΠΟ έχει ως εξής: 
ΕΠΟ: 750
Δήμος Αγρινίου: 250
Περιφέρεια: 250
Παναιτωλικός: 250