Skip to main content

Φερέιρα: Πρόκληση ο ΟΣΦΠ, να κρατήσουμε τα σκήπτρα του πρωταθλητή(vid)

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως επιθυμία και στόχος των ποδοσφαιριστών του αποτελεί η νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους φέτος στην Ελλάδα είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην κάμερα του «PAOK TV», ο Άμπελ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του νταμπλούχου χαρακτήρισε ως «πρόκληση» την αυριανή μεγάλη αναμέτρηση εναντίον του Ολυμπιακού υπογραμμίζοντας πως επιθυμία και στόχος των παικτών του αποτελεί η νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ίβηρας κόουτς του «Δικεφάλου»:

 «Έχω την επιθυμία και την θέληση να συμμετάσχω σε αυτό το ντέρμπι. Ακούω να μιλάνε γι΄ αυτό εδώ και χρόνια και θέλω να βρεθώ μαζί με την ομάδα μου στην ευχάριστη θέση για να το ζήσω. Πρόκειται για παιχνίδια που σε σημαδεύουν αποτελούν πρόκληση και θέλω να ζήσω αυτή τη στιγμή με τους παίκτες μου.

Εμείς πάντα είμαστε συνεπείς στο πλάνο και την προσέγγισή μας στο παιχνίδι. Ξέρουμε τι θέλουμε, να κερδίσουμε. Θέλουμε φέτος να κρατήσουμε τα σκήπτρα του πρωταθλητή κι αυτό θα το κάνουμε μαζεύοντας βαθμούς.

Καταλαβαίνω ότι αυτό το παιχνίδι έχει άλλο βάρος και άλλη σημασία για τους πολλούς, αλλά για μας η επιθυμία και ο στόχος μας είναι ίδιος ανεξάρτητα που παίζουμε ή με ποιον θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτό το ματς θα το αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο».