Skip to main content

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο Mediterranean Cosmos

Το Mediterranean Cosmos δηλώνει παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και τιμά το 50ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης διοργανώνοντας στους χώρους του μια σειρά εντυπωσιακών ενεργειών με τίτλο «
Θέλετε να φωτογραφηθείτε δίπλα στην Marilyn Monroe, στον Charlie Chaplin και στην βασίλισσα Elizabeth; Ενδιαφέρεστε να εξασφαλίσετε δωρεάν εισιτήρια για ταινίες που θα προβληθούν στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης;

Δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Mediterranean Cosmos από τις 13 έως τις 22 Νοεμβρίου 2009.

Το Mediterranean Cosmos δηλώνει παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και τιμά το 50ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης διοργανώνοντας στους χώρους του μια σειρά εντυπωσιακών ενεργειών με τίτλο «CinemaWow», το οποίο μας μεταφέρει σε κινηματογραφική ατμόσφαιρα μέσα από τη διακόσμηση του περιβάλλοντος χώρου.

Ειδικότερα θα διοργανωθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Shoot a Movie Star: Οι επισκέπτες θα μπορούν να φωτογραφίζονται σε φωτογραφικά stand με απεικόνιση κινηματογραφικών ηρώων και κοπτικό στη θέση του προσώπου.

Secret Dance: Τριάντα εντυπωσιακοί χορευτές και ισάριθμοι κομπάρσοι σε μια πρωτότυπη χορευτική παράσταση θεάτρου δρόμου θα ξαφνιάζουν ευχάριστα τους επισκέπτες.    

Actor’s Studio: Σε ένα ανοιχτό στο κοινό, φωτογραφικό studio θα γίνει φωτογράφηση με μοντέλα τα οποία θα παίρνουν τη «θέση» αγαπημένων κινηματογραφικών ηρώων.
 
Επιπλέον, θα διοργανωθεί διαγωνισμός για αρχάριους και προχωρημένους σινεφίλ με έπαθλο δωρεάν εισιτήρια για προβολές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.