Skip to main content

FIFA: Στο... σκαμνί ΕΠΟ - Άρης για την απαγόρευση μεταγραφών

Η Ομοσπονδία εγκαλείται γιατί δεν πειθάρχησε στην εκτέλεση επιβολής ποινής και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γιατί δεν εφάρμοσε την απόφαση απαγόρευσης.

Μαζί με την ΕΠΟ ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA είναι εγκαλούμενη και η ΠΑΕ Άρης για τις 24 Φεβρουαρίου.

Η ΕΠΟ εγκαλείται γιατί δεν πειθάρχησε στην εκτέλεση της επιβολής ποινής στους Θεσσαλονικείς και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γιατί δεν εφάρμοσε την απόφαση για απαγόρευση μεταγραφών.

Όπως μεταδίδει το «SDNA», η εξέλιξη αυτή δεν είναι απαραίτητα άσχημη αφού επί της ουσίας ανοίγει για τον Άρη μια πειθαρχική διαδικασία στην οποία οι νομικοί που θα τον εκπροσωπήσουν, θα αναπτύξουν την επιχειρηματολογία τους.

Αρχικά η πλευρά του συλλόγου θα στείλει εγγράφως τις απόψεις της υποστηρίζοντας ότι τα χρέη (Σιστόν) αφορούν άλλη εταιρεία και άλλο νομικό πρόσωπο και στις 24/2 θα παραστεί στην ακροαματική διαδικασία ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής.

Όπως υποστηρίζουν από την Αλκμήνης, η κλήση αυτή δίνει το πάτημα για αναψηλάφηση της υπόθεσης αφού ακόμη και αν η FIFA δεν πειστεί και διατηρήσει την ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών, θα υπάρχει μια νέα απόφαση την οποία θα μπορεί να προσβάλει ο Άρης στο CAS.