Skip to main content

Φιλικό παιχνίδι χωρίς πέντε για τον ΠΑΟΚ αύριο στη Λάρισα

Η αποστολή του «Δικεφάλου» θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για τη θεσσαλική πόλη χωρίς τους Ρετ, Ιατρίδη, Μπεστ, Καραμανώλη και Σμιθ.

Μετά από τέσσερις ημέρες προπονήσεων, ήρθε η ώρα να βγουν και τα πρώτα συμπεράσματα για τον Κώστα Μέξα, στο αυριανό φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα. Οι συνθήκες ωστόσο δεν είναι και οι καλύτερες καθώς για διάφορους λόγους θα υπάρχουν αρκετές απουσίες.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για τη θεσσαλική πόλη, όπου στις 16:00 θα αντιμετωπίσει -κεκλεισμένων των θυρών- την ομώνυμη ομάδα σε ένα καθαρά προπονητικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι.

Το πρωί του Σαββάτου αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο, ο Μάλκομ Ρετ προκειμένου να συμμετάσχει στους αγώνες της Εθνικής ομάδας της χώρας του για τα προκριματικά του Americup 2021. Εκτος από το αυριανό παιχνίδι πέραν του 27χρονου φόργουορντ-σέντερ θα μείνει και ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα των εφήβων.

Στη διάθεση του κόουτς των «ασπρόμαυρων» δεν είναι αυτή τη στιγμή και οι Άαρον Μπεστ (είναι στον Καναδά με την Εθνική ομάδα της χώρας του), Δημήτρης Καραμανώλης (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα) και Άνταμ Σμιθ.