Skip to main content

Flyover: Διακοπή κυκλοφορίας στον Περιφερειακό το βράδυ

Σε ποια σημεία θα διακοπεί η κυκλοφορία

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των εργασιών για την κατασκευή του Flyover θα εφαρμοστούν σταδιακά σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη (20/03/2024) και κατά τις ώρες 23:00 έως 05:00 της επομένης, θα εφαρμοστούν σταδιακά προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας) μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ6 (Νεάπολης) και Κ8 (Τριανδρίας) και συγκεκριμένα:

- Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από το ύψος του Α/Κ Νεάπολης. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, στο ύψος του Α/Κ Κ6 (Νεάπολης) θα εκτρέπεται στον Κλάδο Εξόδου προς Νεάπολη και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται από τον αστικό ιστό και δια μέσω του Α/Κ Κ8 (Τριανδρίας) θα επανέρχεται στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης (ρεύμα πορείας προς ανατολικά).

- Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, από το ύψος του Α/Κ Κ8 (Τριανδρίας). Η κυκλοφορία των οχημάτων στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, στο ύψος του Κ9 - Κ8 Α/Κ Τούμπας - Τριανδρίας θα εκτρέπεται στον Κλάδο Εξόδου προς Τούμπα – Τριανδρία και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται από τον αστικό ιστό.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.