Skip to main content

Με απορριμματοφόρο συγκρούστηκε η μηχανή του Νάτση - Τι δείχνει η έρευνα της Τροχαίας

Συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά η μοτοσικλέτα του ηθοποιού με απορριμματοφόρο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο στην άσφαλτο.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα στην Κυψέλη με θύμα τον 31χρονο ηθοποιό, Πάνο Νάτση, διερευνά η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η μοτοσικλέτα του 31χρονου συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο του Δήμου Αθηναίων που μάζευε τα σκουπίδια από τους κάδους της περιοχής του Μεταξουργείου, με τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο του ηθοποιού.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 06:30 το πρωί του Σαββάτου, με τον Πάνο Νάτση να κινείται με τη μοτοσικλέτα του στους δρόμους του Μεταξουργείου, μέχρι που αυτή συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το απορριμματοφόρο, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Το βαρύ όχημα του Δήμου Αθηναίων κινούνταν επί της οδού Δεληγιώργη, ενώ η μοτοσικλέτα του ηθοποιού επί της οδού Κεραμεικού. Πρόκειται για δύο δρόμους που τέμνονται στη συμβολή τους, ενώ στο σημείο δεν υπάρχει φανάρι αλλά σήμανση «Stop». Από την αυτοψία που έκανε η Τροχαία Αθηνών –αν και ακόμη είναι υπό διερεύνηση οι συνθήκες του δυστυχήματος- η σήμανση «Stop» βρίσκεται στην οδό Κεραμεικού που κινούνταν ο άτυχος ηθοποιός.

Δυστυχώς το απορριμματοφόρο και η μοτοσικλέτα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με τον 31χρονο Πάνο Νάτση να βρίσκει τραγικό θάνατο στην άσφαλτο, όπως μεταφέρει το newsbeast. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου σταμάτησε αμέσως και προσπάθησε να βοηθήσει τον τραυματισμένο ηθοποιό. Σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας Αθηνών, οι οποίοι συνέλαβαν τον οδηγό του βαρέως οχήματος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, όπως προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και αυτό βρέθηκε καθαρό.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών είναι σε εξέλιξη, ενώ θα αξιοποιηθεί και βιντεοληπτικό υλικό για να την πλήρη διελεύκανση του δυστυχήματος.