Skip to main content

Φωτιά στη Ρόδο: Η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου, λέει τουρίστας που απομακρύνθηκε με τα παιδιά του δια θαλάσσης

«Δεν ξέρω πώς θα το επεξεργαστούν τα παιδιά μου όλο αυτό μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα, αλλά είναι γενναία αγόρια» - Το ευχαριστώ στους ντόπιους

Ως την πιο τρομακτική στιγμή της ζωής του χαρακτηρίζει ένας τουρίστας όσα έζησε αυτός και η οικογένεια του στη Ρόδο.

Ο Νταν Τζόουνς περιέγραψε μέσω αναρτήσεων του στο Twitter την εκκένωση του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν αυτός και η οικογένειά του στη Ρόδο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών. «Είμαστε μία από τις εκατοντάδες οικογένειες και χιλιάδες ανθρώπους που επηρεάστηκαν από τη φωτιά. Οι μοναδικοί ήρωες είναι οι ντόπιοι που δουλεύουν ασταμάτητα για να προστατέψουν τους πολίτες του νησιού και εμάς τους τουρίστες. Θα τους είμαστε για πάντα ευγνώμονες», σημείωσε σε μία ανάρτησή του.

Επιπλέον, ο τούριστας ανήρτησε και μία φωτογραφία με τα τρία μικρά του παιδιά επάνω σε σκάφος κατά τη διάρκεια της εκκένωσης και έγραψε: «Είμαστε πλέον ασφαλείας. Η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου. Αφού περπατήσαμε μέσα στο νερό και ανεβήκαμε σε αλιευτικό σκάφος, είμαστε μακριά από τον κίνδυνο. Δεν ξέρω πώς θα το επεξεργαστούν (σσ τα παιδιά του) όλο αυτό μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα, αλλά είναι γενναία αγόρια. Η οικογένεια είναι το παν».