Skip to main content

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη σύντροφό του στο διαμέρισμά της

Η γυναίκα δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στο διαμέρισμά της- Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια της δολοφονίας.

Μία ακόμα γυναικοκτονία σοκάρει το πανελλήνιο καθώς άγρια δολοφονημένη εντοπίστηκε μία 56χρονη γυναίκα από τη Γεωργία στη συμβολή των οδών Γραβιάς με Κρήτης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα δολοφονήθηκε με μαχαίρι από τον ομοεθνή σύντροφό της, στο διαμέρισμά της όπου και βρέθηκε σε λουτρό αίματος. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια της δολοφονίας.

Όπως ανέφερε φίλη της δολοφονημένης γυναίκας στη Voria.gr, η 56χρονη έμενε τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα και διατηρούσε σχέση με τον φερόμενο δράστη με τον οποίο το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε διάσταση.

Σύμφωνα με τη θεία του θύματος, που μένει στην περιοχή, ο φερόμενος δράστης αντιμετώπιζε θέμα αλκοολισμού και είχε συχνά βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην άτυχη γυναίκα.

Ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται από τις Αστυνομικές αρχές.

Το ΕΚΑΒ κλήθηκε στο σημείο χωρίς όμως να παραλάβει τη σορό της γυναίκας καθώς αυτή ήδη είχε καταλήξει.

Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τα σημεία πρόσβασης τόσο από την οδό Γραβιάς όπου είναι η είσοδος της οικοδομης όσο και στην Χαλκιδικής όπου βλέπει η πλαϊνή πλευρά της πολυκατοικίας.