Skip to main content

Φρίκη στον Βόλο: Κατήγγειλαν αλλοδαπό για βιασμό αλόγου!

«Το έριξε κάτω, του έδεσε τα μπρος με τα πίσω πόδια (παστούρωμα) και άρχισε τις περιπτύξεις», ανέφερε μεταξύ άλλων επιχειρηματίας που κατήγγειλε το περιστατικό

Απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ζώου καταγγέλθηκε στον Βόλο.

Οπως αναφέρει το taxydromos.gr, επώνυμη καταγγελία σημειώθηκε χθες (26/8) και αφορά σε ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ζώου, με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν αλλοδαπό άνδρα και θύμα ένα άλογο.

Την επώνυμη καταγγελία έκανε ο επιχειρηματίας Γιώργος Καρυοφύλλης, ο οποίος μετέβη χθες (26/8) στο Αστυνομικό Τμήμα και έκανε επίσημη αναφορά.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε πριν από δύο ημέρες, ένας αλλοδαπός που εργάζεται πιθανότατα σε αγροτικές εργασίες σε περιοχή του Κεντρικού Πηλίου, μετέβη στο κτήμα που διατηρεί ο κ. Καρυοφύλλης στην παραλία των Κάτω Λεχωνίων και αποπειράθηκε να βιάσει μία θηλυκή φοράδα.

Ο επιχειρηματίας στο κτήμα του φιλοξενεί για λογαριασμό φίλου του πέντε άλογα. Ενα από αυτά, σύμφωνα με τον ίδιο, παραλίγο να πέσει θύμα… σεξουαλικής κακοποίησης.

«Το έριξε κάτω, του έδεσε τα μπρος με τα πίσω πόδια (παστούρωμα) και άρχισε τις περιπτύξεις. Ευτυχώς εκείνη την ώρα επέστρεφε ο ιδιοκτήτης και δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την εμετική πράξη του. Τον κυνηγήσαμε αλλά χάθηκε….», περιέγραψε ο κ. Καρυοφύλλης, σ’ ανάρτηση που έκανε στα social media, λίγο πριν μεταβεί στην Αστυνομία για να καταγγείλει το πρωτοφανές συμβάν.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αστυνομία αναζητεί τον φερόμενο δράστη.