Skip to main content

«Φτιαγμένοι» για νίκη-πρόκριση οι ασπρόμαυροι

Ευχάριστο κλίμα, ανεβασμένη διάθεση και πίστη για νίκη-πρόκριση από τους ασπρόμαυρους παίκτες στη σημερινή προπόνηση στη Σουρωτή. Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Γκαρσία,
Ευχάριστο κλίμα, ανεβασμένη διάθεση και πίστη για νίκη-πρόκριση από τους ασπρόμαυρους παίκτες στη σημερινή προπόνηση στη Σουρωτή. Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ιβιτς και Σαλπιγγίδης σε διάταξη 4-2-3-1 η επικρατέστερη ενδεκάδα. Εκτός αποστολής Αθανασιάδης, Κριστιάνο, Παπάζογλου και Κουτσιανικούλης και ο τιμωρημένος Σνάουτσνερ.

Τα θετικά αποτελέσματα φαίνεται πως αρκούσαν, λοιπόν, ώστε να αντιστραφεί άρδην το κλίμα στην ομάδα και άπαντες είναι πεπεισμένοι ότι το σερί νικών θα διευρυνθεί και σε ευρωπαϊκό επίπεδο κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Η ευφορία που επικρατεί είναι ενδεικτική της ψυχολογίας των ασπρόμαυρων παικτών που ανακτούν τη χαμένη αυτοπεποίθησή τους και ευελπιστούν ότι με νίκη στο αυριανό παιχνίδι θα κάνουν σημαντικό βήμα πρόκρισης. Αξίζει να σημειωθεί ότι, πλην των μόνιμα απόντων, Λίνο και Μπουσαϊντί, όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρών στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα, ενώ απών από την αυριανή μάχη, εκτός των δύο προαναφερθέντων, θα είναι και ο τιμωρημένος Σνάουτσνερ.

Το προπονητικό πρόγραμμα περιείχε, κατά βάση, ασκήσεις με μπάλα, ενώ ο Μάκης Χάβος έδειξε ότι θα εμπιστευτεί τους αναμενόμενους 11 σε διάταξη 4-2-3-1.  Ο Ντάριο Κρέσιτς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Τσιρίλο θα βρίσκεται στο πλευρό του Κοντρέρας, όπως και στο «Μαδριγάλ». Δεξιά θα αγωνιστεί ο Μπουσαϊντί, ενώ το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Σακελλαρίου, δεδομένης της τιμωρίας του Σνάουτσνερ. Η επιστροφή του Γκαρσία τον επανασυνδέει με τον Βιτόλο, ως δίδυμο αμυντικών χαφ, ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου θα παίξει ο Ιβιτς. Ρόλο αντί-Σορλέν, έστω και από τη δεξιά πτέρυγα, θα αναλάβει ο Φωτάκης, ο οποίος ξέρει να παγώνει τον ρυθμό και να κρατά την μπάλα, ενώ αριστερά θα τοποθετηθεί ο Βιεϊρίνια. Τέλος, μοναδικός προωθημένος δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος ανταποκρίνεται άριστα στα εκτελεστικά –και όχι μόνο- καθήκοντά του.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάκης Χάβους αποτελείται από τους εξής παίκτες: Xαλκιάς, Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σακελλαρίου, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Ζουέλα, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο, Ελ Ζαρ, Μπαλάφας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Αθανασιάδης, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Κριστιάνο, Κουτζαβασίλης, ο τιμωρημένος Σνάουτσνερ και οι τραυματίες Σαβίνι και Λίνο.